Έκαντε το 9 στα 9 ο ΘΡΥΛΟΣ στη Βέροια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμη μια εκτός έδρας αποστολή έφεραν εις πέρας οι "ερυθρόλευκοι", καθώς πέρασαν νικηφόρα από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας κερδίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 2-0.

Ο Ολυμπιακός με αυτό το τρίποντο έκανε το "9 στα 9" στην Super League και εξακολουθεί να οδηγεί βαθμολογικά την κούρσα του πρωταθλήματος.

 

Οι γηπεδούχοι, που είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και γενικά κάμποσες ευκαιρίες για να προβληματίσουν τους Πειραιώτες, έμειναν χωρίς εντός έδρας επιτυχία για ένα ακόμη παιχνίδι. Έφτασαν τις 4 ήττες (συν 1 ισοπαλία) στο γήπεδο τους, την στιγμή που τρέχουν ένα αήττητο σερί με 3 νίκες και 1 ισοπαλία εκτός έδρας.

Την επόμενη αγωνιστική η Βέροια πηγαίνει στην Λιβαδειά για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, έχοντας προηγουμένως αναμετρηθεί με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

 

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Μαλόν, Ετζενγκουέλε, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ιμπραχίμ, Άρτσε (72' Άρτσε), Μαγιέφσκι, Ναζλίδης (62' Νέτο), Καϊκούτ, Αμπντούν (75' Μερεμπασβίλι).

 
 

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο (46' Ερνάνι), Φορτούνης (84' Φινμπόγκασον), Σεμπά (72' Ντουρμάζ), Ιντέγε.

ΤΑ ΓΚΟΛ

55' Ιντέγε, 74' Ντουρμάζ

Πηγή: sport24.gr