Ολυμπιακός: Επίσημο. Τέλος ο Μάντζαρης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί κι επίσημα ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκαρντ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, έπειτα από 8 χρόνια, αποχώρησε από το Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνικς Καζάν. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ ευχαρίστησε τον διεθνή Έλληνα γκαρντ για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Στα οκτώ χρόνια της κοινής μας πορείας καταφέραμε να γράψουμε ιστορία και να πανηγυρίσουμε δύο Ευρωλίγκες (2012, 2013), τρία Πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο (2013). Για αυτές τις επιτυχίες, αλλά και για όλα όσα πρόσφερες συνολικά στην ομάδα σε ευχαριστούμε από καρδιάς και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ούνικς Καζάν ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος υπέγραψε διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.