Για το άλμα πρόκρισης απόψε ο Ολυμπιακός στο Ζάγκρεμπ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού  στο Maksimir, μία μέρα πριν από το ματς με την Ντιναμό Ζάγρεμπ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League (20/10, 21:45).

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, η οποία διεξήχθη υπό διαρκή βροχόπτωση, οι ποδοσφαιριστές του κ. Σίλβα έκαναν δουλειά επάνω στην τακτική. Στη συνέχεια έκαναν και δίτερμα στο μισό γήπεδο, με κλειστούς χώρους. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους, με τη βροχή να επιμένει, κάνοντας τελειώματα φάσεων, μπροστά από τους τερματοφύλακες.

Απόψε (20/10, 21.45) λοιπόν παρουσιάζεται μία τεράστια ευκαιρία για τον Θρύλο! Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει να πει πολλά το μεσημέρι στους παίκτες του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δώσει για ακόμη μία φορά πολύ μεγάλο βάρος στις στατικές φάσεις.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή που έχει πάρει μαζί του ο κ. Σίλβα είναι οι Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Πηγή: olympiacos.org

br