Bαγγέλης Μαρινάκης: Να έρθουν και οι ίδιοι οι Πειραιώτες στο μουσείο μας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το «παρών» στην επίσκεψη του Ολυμπιακού στο αρχαιολογικό μουσείο έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κατέφτασε λίγο μετά την αποστολή και στις δηλώσεις του έκανε κάλεσμα στους Πειραιώτες να δουν από κοντά όλα τα ευρήματα, όπως επίσης και να βοηθήσουν όλοι μαζί προκειμένου να έρθουν ακόμα περισσότεροι τουρίστες.

«Ήταν μια πολύ ωραία επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο του Πειραιά. Οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και θα έρθουν ξανά με τα παιδιά τους. Πάρα πολλοί τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα μέσω του Πειραιά, ενώ όταν έρχονται στον Πειραιά, επισκέπτονται και το μουσείο», ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Εμείς από την πλευρά μας, όσο μπορούμε να λέμε κάποιες καλές κουβέντες για το μουσείο για να έρθουν όσοι περισσότεροι τουρίστες μπορούν στα χρόνια που έρχονται. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι να έρθουν και οι ίδιοι οι Πειραιώτες στο μουσείο μας, γιατί έχει αξιόλογα ευρήματα και αξίζει».

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, είπε:

«Πήρα την πρωτοβουλία να προσκαλέσω την ομάδα του Ολυμπιακού, με δύο στόχους. Πρώτα από όλα, για να ενημερωθούν οι παίκτες για τα ευρήματα, καθώς πολλές φορές οι ξένοι εκδηλώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο δεύτερος στόχος ήταν να περάσουμε μήνυμα στην κοινωνία και τη νεολαία πως θα πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο και να αθλούνται γενικότερα, αλλά να έχουν και την απαιτούμενη παιδεία και να ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό».

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kFDNjW-pehs" frameborder="0" allowfullscreen ] [iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/9tAI2hW2eVY" frameborder="0" allowfullscreen ] [iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/98ziLsL1yAc" frameborder="0" allowfullscreen ]