Πλατανιάς – Ολυμπιακός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Χανιά από τον Πλατανιά (20:30 Novasports 2) και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τους Κρητικούς να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες

Σε… δεύτερο σπίτι εξελίσσεται για τον Ολυμπιακό η Κρήτη αφού όποτε οι «ερυθρόλευκοι» κατεβαίνουν για αγώνα στο Νησί ο κόσμος τους εκεί δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα και πάντα είναι θερμός και εκδηλωτικός. Αυτό έγινε και την Παρασκευή (18/10) με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να υποδέχονται ποδοσφαιριστές και Μίτσελ ζητώντας μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα κι ανανεώνοντας το ραντεβού για το βράδυ του Σαββάτου (19/10) στο γήπεδο των Περβολίων, όπου η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά με στόχο το έβδομο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, δυο στροφές πριν από το ντέρμπι της «Λεωφόρου» με τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό.

Για τον Ισπανό τεχνικό δεν λείπουν τα προβλήματα, αφού είδε στην τελευταία προπόνηση να βγαίνουν εκτός μάχης οι Ιμπαγάσα και Γιαταμπαρέ, και να προστίθενται έτσι στις ήδη υπάρχουσες απουσίες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μπροστά του βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα το οποίο εκτός από το ντέρμπι περιλαμβάνει και ευρωπαϊκά ματς.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει να αντιμετωπίσει αρκετά και σημαντικά προβλήματα. Για πολλούς, η εικόνα που θα έχει ο Πλατανιάς κόντρα στον Ολυμπιακό – μετά και τη διακοπή που μεσολάβησε λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής – θα αποτελέσει κριτήριο για τη θέση του Εβρίτη τεχνικού. Ο έμπειρος προπονητής πάντως είχε ουκ ολίγους «πονοκεφάλους», με μεγαλύτερο όλων, τον Θωμά Ναζλίδη που θα μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης καθώς θα κάνει αρθροσκόπηση…

Νοκ-άουτ και ο Σιώπης

Μετά τους Γιακουμάκη, Κατάι και Ναζλίδη, και ο Μανώλης Σιώπης τραυματίστηκε κι αποκλείστηκε από την αποστολή του Πλατανιά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα υποδεχθεί χωρίς τους τέσσερις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές τους «ερυθρόλευκους», με τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά την προπόνηση της Παρασκευής (18/10) να ανακοινώνει τη 18άδα του Πλατανιά που έχει ήδη καταλύσει στο ξενοδοχείο «Minoa Palace», στον Πλατανιά.

Η αποστολή: Αγκιλέρα, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κάστελς, Μοράλ, Μπέλιτς, Μπεριάν, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Με απουσίες στην Κρήτη

Νέα προβλήματα προέκυψαν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν αναχωρήσει για τα Χανιά, για το σαββατιάτικο ματς με τον Πλατανιά.

Ο Μίτσελ είδε τους Ιμπαγάσα και Γιαταμπαρέ να αποχωρούν τραυματίες και να αποκλείονται από την αποστολή. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο δεξιά και ο δεύτερος στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά. Ο Μασάντο έκανε μέρος του προγράμματος με την ομάδα και στη συνέχεια ατομικό. Κανονικά γυμνάστηκαν ο Τόρες και ο Σαλίνο. Θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Μπονγκ και Χολέβας.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μετζανί, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Βάις και Κάμπελ.