Ολυμπιακός: Πλώρη για το… 41ο


Απόλυτη ικανοποίηση στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. «Και του χρόνου», η ευχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και το ρεκόρ που κυνηγάει ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών.

Το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού κατακτήθηκε ανήμερα των 88ων γενεθλίων του συλλόγου, με το 3-0 επί της ΑΕΚ να «σφραγίζει» και μαθηματικά πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι η κορυφαία ομάδα της φετινής Super League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος για αυτό και μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», λέγοντας χαρακτηριστικά «Συγχαρητήρια σε όλους. Και του χρόνου…», δίνοντας έτσι το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Πέρα από την ομάδα άλλωστε, ρεκόρ έχει κάνει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέκτησε το τρίτο σερί πρωτάθλημα από την ημέρα που έχει αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και βάζει… πλώρη για το τέταρτο, έτσι ώστε να ισοφαρίσει την επίδοση του Σταύρου Νταϊφά, ο οποίος κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα στα τέσσερα πρώτα χρόνια της προεδρίας του στους Πειραιώτες…