Ολυμπιακός: Τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 οι "ερυθρόλευκοι"

Τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 τίμησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αφορμή τη συμπλήρωση των 38 ετών από την αποφράδα μέρα της 8/2/81.

Όπως κάθε χρόνο, ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου, οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμήσουν τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν πανό με τις φυσιογνωμίες των 21 θυμάτων της Θύρας 7, με την ατμόσφαιρα να είναι συναισθηματικά φορτισμένη.Δείτε φωτογραφίες

  

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμά του για την τραγωδία της Θύρας 7.

«Η 8η Φεβρουαρίου είναι για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μια ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμών γι’ αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα φορώντας την Ερυθρόλευκη φανέλα. Η τραγωδία της Θύρας 7 πρέπει πάντα να μας θυμίζει ότι τα γήπεδα πρέπει να είναι ασφαλή για όλους, ώστε να μην βιώσουμε ξανά παρόμοιο εφιάλτη.

Σηκώνουμε όσο ψηλότερα μπορούμε την σημαία του Θρύλου του παγκόσμιου αθλητισμού, για να τη βλέπουν να κυματίζει υπερήφανα οι 21 άγγελοι της όγδοης μέρας του Φλεβάρη», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού.Το μήνυμα της ΑΕΚ

Το δικό της μήνυμα έστειλε μέσω των social media η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία, όπως κάθε χρόνο, θυμήθηκε την τραγωδία.

«Η πιο μαύρη ημέρα του ελληνικού αθλητισμού, η τραγωδία της Θύρας 7 μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 8 Φεβρουαρίου του 1981. 21 ψυχές χάθηκαν άδικα μέσα στο γήπεδο παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα, δεν θα ξεχαστούν ποτέ και είναι χρέος όλων μας να προσπαθήσουμε ώστε να μη συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο κακό», αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.