ΒΙΝΤΕΟ: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Θρύλος στην Βραζιλία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Ολυμπιακός, καθώς απόψε αργά το βράδυ (02:00 , ANT-1) θα αντιμετωπίσει την Πινιέιρος Σκάι στην Βραζιλία, στον πρώτο εκ των δύο τελικών για το Intercontinental Cup. Μεγάλη η πρόκληση και τεράστιο το κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Ύστερα από τις δύο σερί κατακτήσεις του Πρωταθλήματος Ευρώπης στην Euroleague, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στοχεύουν στο να φέρουν στον Πειραιά ένα ακόμη βαρύτιμο τρόπαιο, έναν τίτλο που δεν έχει κατακτήσει ποτέ ο σύλλογος, όπως το "Διηπειρωτικό" τρόπαιο ή αν θέλετε καλύτερο το Intercontinental Cup (αφού δεν συμμετέχει ομάδα από το ΝΒΑ).

Οι ερυθρόλευκοι απόψε (ώρα Ελλάδας 02:00, τηλεοπτική μετάδοση από τον ΑΝΤ-1, live από τοRedPlanet.gr), αντιπροσωπεύοντας όχι μόνο τον Πειραιά και την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο εκ των δύο τελικών του Intercontinental Cup την Πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, Πινιέιρος Σκάι από την Βραζιλία, στην πόλη του Σάο Πάουλο και συγκεκριμένα στο γήπεδο "Ginásio José Corrêa". Ο νικητής του τίτλου θα αναδειχθεί μέσα από τους δύο αγώνες. Αν κερδίσει κάποιος και τα δύο ματς θα κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ στο ενδεχόμενο που κάποια ομάδα κερδίσει ένα από τα δύο ματς, θα μετρήσει το ποιος επικράτησε με μεγαλύτερη διαφορά πόντων. Η δεύτερη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (6/10, 17:30 ώρα Ελλάδας).

 

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην Βραζιλία για τις δύο αυτές αναμετρήσεις και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Από αγωνιστικής πλευράς ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα, συμμετείχε στα εσωτερικά διπλά στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων και θα αγωνιστεί στις δύο αναμετρήσεις για το Intercontinental Cup. Τόσο οι παίκτες, όσο και το προπονητικό-τιμ, αντιμετωπίζουν αυτά τα δύο ματς ως μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα τους και το κίνητρο για όλους είναι τεράστιο για την κατάκτηση του "Διηπειρωτικού" τροπαίου, έναν τίτλο που δεν έχει κατακτήσει ποτέ στην ιστορία του ο Ολυμπιακός (σε οποιοδήποτε άθλημα) και θέλουν να γίνουν οι πρώτοι που θα φέρουν στον Πειραιά αυτό το Κύπελλο, γράφοντας ακόμη μία "χρυσή" και ένδοξη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός είναι στην Βραζιλία δίχως τους Έισι Λο (τραυματίας με θλάση), Ιωάννη Παπαπέτρου (γαστρεντερίτιδα) και Δημήτρη Μαυροειδή (κάνει αποθεραπεία), καθώς όλοι τους λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, οπότε παρέμειναν στην Αθήνα. Στο Σάο Πάουλο οι Πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται έχοντας στο ρόστερ τους Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μπράιαντ Ντάνστον, Βασίλη Σπανούλη, Στράτο Περπέρογλου, Κώστα Σλούκα, Σέντρικ Σίμονς, Ματ Λοτζέσκι, Μίρζα Μπέγκιτς, Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Δημήτρη Κατσίβελη και Ανδρέα Χριστοδούλου.


{YouTube}Z6PeAQiGhzo{/YouTube}


Πηγή: Redplanet.gr