Πλατανιάς – Ολυμπιακός 1-1

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη τη φετινή Super League, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά στα Χανιά, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα είχαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερή διάρκειά του. Έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, αλλά έλειψε το καθαρό μυαλό και η ομαδικότητα στην τελική προσπάθεια.

Στο 17' οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Αυλωνίτη και λανθασμένο διώξιμο του Ρομπέρτο, στη σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά. Ήταν μία άτυχη στιγμή για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ρίσκαρε στην επανάληψη για να έρθει η ανατροπή, κάνοντας αρκετά πειράματα στη διάταξη της ομάδας από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το μόνο που κατάφεραν, όμως, οι ερυθρόλευκοι ήταν να ισοφαρίσουν με έξοχο πλασέ του Χάρα στο 87', μέσα από την περιοχή, μετά την έξοχη βαθιά μπαλιά του Ντομίνγκες από το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Νωρίτερα, στο 84', ο Χάρα είχε δεχθεί μαρκάρισμα από τον Κουλιμπαλί εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Κομίνης δεν υπέδειξε το πέναλτι. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο δεξιός μπακ του Πλατανιά έπιασε από το λαιμό τον Αργεντινό επιθετικό και τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, ολοκλήρωσε τη φετινή Super League με 78 βαθμούς έναντι 66 του δεύτερου Παναθηναϊκού. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν 24 νίκες, ενώ είχαν 6 ισοπαλίες και 4 ήττες σε σύνολο 34 αγωνιστικών. Παράλληλα, οι Πειραιώτες είχαν την καλύτερη επίθεση στο φετινό Πρωτάθλημα με 79 γκολ, όπως και την καλύτερη άμυνα, με 23 γκολ παθητικό.

Πηγή: redplanet.gr