ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σήμερα η φιέστα για την κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H ομάδα του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο της το 42ο Πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό είναι το πρόγραμμα της φιέστας, μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στις 21:00, θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η γιορτή της ερυθρόλευκης οικογένειας για τον 42ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό το Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μετατραπούν σε DJ, καθώς θα επιλέξουν το τραγούδι με το οποίο θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για να παραλάβουν το μετάλλιό τους. Παράλληλα, θα βραβευθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τη UNICEF για την προσφορά του στον Οργανισμό.

Το πρόγραμμα της γιορτής για την κατάκτηση του 42ου Πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

-Η γιορτή για το 42ο Πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 21:00.

-Θα υπάρχει αφιέρωση στον Μίκη Θεοδωράκη.

-Θα υπάρχει βράβευση του κυρίου Μαρινάκη από τον Deputy Director της UNICEF για την προσφορά του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο έργο της UNICEF συνολικά.

-Θα γίνει παρουσίαση της ομάδας Νέων που πήγε στους "16" του Champions League Νέων.

-Θα υπάρχουν 42 μεγάλες σημαίες, η κάθε μία με μία χρονιά Πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της γιορτής οι συλλεκτικές σημαίες θα διατεθούν στο κοινό και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

-Οι παίκτες θα παρουσιαστούν ένας - ένας όπως στο ΝΒΑ και θα κάνουν την είσοδό τους με μουσική υπόκρουση που εκείνοι έχουν διαλέξει. Δηλαδή οι παίκτες μετατρέπονται σε DJ της γιορτής, οπότε ο κόσμος θα έχει αγωνία να μάθει και τι διάλεξαν.

-Βροχή βεγγαλικών την ώρα της στέψης!

-Στο ημίχρονο η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Γυναικείο Πόλο (Πρωταθλήτριες Ευρώπης) και το Γυναικείο Βόλεϊ (Νταμπλούχες Ελλάδας).

Πηγή: redplanet.gr