Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Τυπική διαδικασία για… τελικό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (18:30, Onsports/OTE Sport) στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ του στη Ριζούπολη, έτσι ώστε να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολοταχώς για… νταμπλ βαδίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (29/04) αναμένεται να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στη Ριζούπολη είχαν επικρατήσει 3-0 της «ελαφράς ταξιαρχίας» και μόνο με… θαύμα θα μείνουν εκτός τελικού. Ο Βίτορ Περέιρα θέλει να τεστάρει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του έτσι ώστε να δει τι και πως μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, ενώ στον αντίποδα ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει από τους δικούς του παίκτες να ευχαριστηθούν το ματς και να μαζέψουν εμπειρίες, αφού για τον Απόλλωνα προέχουν τώρα τα play off της Football League.

Πολλές αλλαγές ο Περέιρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την προπόνηση της Τρίτης (28/4) ανακοίνωσε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τη δεύτερη «μάχη» με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», όπου οι Πειραιώτες καλούνται να… σφραγίσουν την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας ως… προίκα τη νίκη τους 3-0 στο ματς της Ριζούπολης και για τον λόγο αυτό, ο Ίβηρας δεν συμπεριέλαβε στα πλάνα του, οκτώ ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, το απόγευμα της Κυριακής (26/4).

Ο Βίτορ Περέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μποτία και Γιαννούλη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι σε… θέση να αγωνιστούν, ωστόσο, άφησε εκτός αποστολής τους Μέγιερι, Σαντάνα, Ντουρμάζ, Κασάμι, Ελαμπντελαουί και Μήτρογλου, που ήταν στο αρχικό σχήμα με τον Ιστορικό. Παράλληλα, για ένα ακόμα ματς δεν υπολογίζονται οι Αφελάι και Μπουχαλάκης, ίοπως και ο Μανιάτης που συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται οι νεαροί Γιαννιώτης, Βούρος και Λάτσι, ενώ επιστρέφουν οι Τάσος Αυλωνίτης, Δημήτρης Σιόβας και Φράνκο Χάρα. Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονται οι: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ντομίνγκεζ, Βούρος, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Χάρα.

«Λαβωμένος» με Ολυμπιακό

Η ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς στη Ριζούπολη δεν αφήνει ουσιαστικά ελπίδες στον Απόλλωνα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Έτσι, ουσιαστικά οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν απέναντι στον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της Τετάρτης (29/4) με μόνο κίνητρο το γόητρο καθώς σε πρώτο πλάνο πλέον έχουν τη μάχη των πλέι οφ για την άνοδο στη Super League. Έτσι, ο Αλέκος Βοσνιάδης άφησε εκτός αποστολής για το προσεχές παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο τους Λαγό, Γεωργίου, Χατζηζήση και Ταΐρη ενώ δεν υπολογίζει ούτε στον Βάντερσον που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του έμπειρου τεχνικού είναι οι εξής: Πασάι, Πίτκας, Γκόλιας, Κύργιας, Φαρία, Λίτσης, Ψιάνος, Κοτσώνης, Ηρακλής, Καραδέμητρος, Χατζής, Άρσιτς, Πινέιρο, Φουκαράς, Σουάνης, Μπαμ Μπαμ, Βασιλαντωνόπουλος, Φαρινόλα, Ανγκούλο, Τζιώρας.