Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελώνα σήμερα ψάχνει την τρίτη νίκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22:00, ΝΕΡΙΤ) στο 4ο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ και θα ψάξει το 3-1 στις νίκες προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για το Final-4 της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρολευκοι» προηγούνται 2-1 στη σειρά μετά την τελευταία νίκη τους στο ΣΕΦ με σκορ 73-71 το βράδυ της Τρίτης, κάτι που σημαίνει ότι μια ακόμη επικράτηση σήμερα θα στείλει τον Ολυμπιακό από το βράδυ στο Final-4.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του, ολοκλήρωσαν τη προετοιμασία χωρίς προβλήματα και θα παραταχθούν πλήρεις. Το ΣΕΦ θα είναι και σήμερα κατάμεστο από σχεδόν 12.000 φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια για τον πιο σημαντικό –μέχρι τον επόμενο- αγώνα της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με στόχο να είναι συγκεντρωμένος, να παίξει το ίδιο καλή άμυνα με το 4ο δεκάλεπτο του τρίτου αγώνα και να βρει τις λύσεις στην επίθεση για να ρίξει οριστικά στο… καναβάτσο την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που τρεις φορές στο παρελθόν (σ.σ. με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Λαμποράλ Κούτσα) έχει ανατρέψει το σε βάρος της 2-1 στα προημιτελικά. Η ισπανική ομάδα, θα παίξει το… τελευταίο της χαρτί, έχοντας όλους τους παίκτες της διαθέσιμους.

Σε περίπτωση νίκης της Μπαρτσελόνα, τότε θα υπάρξει ο 5ος και τελευταίος αγώνας την Τρίτη στη Βαρκελώνη.