Ολυμπιακός: Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Δήμαρχο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η οικογένεια του Ολυμπιακού και εκατοντάδες κόσμου έδωσαν το “παρών” στην εξόδιο ακολουθία του άτυχου φίλου της ομάδας, Γιάννη Δήμαρχου, που άφησε την τελευταία του πνοή στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης” μετά τη λήξη του πρόσφατου ντέρμπι των “ερυθρόλευκων” με τον Παναθηναϊκό.

Μέλη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (14.11.2018) στον Ιερό Ναό του Άγιου Δημητρίου στην Κηφισιά για να πουν το τελευταία “αντίο” στον Γιάννη Δήμαρχο, τον οπαδό που άφησε την τελευταία του πνοή στο “Γ. Καραϊσκάκης” μετά το ντέρμπι των “ερυθρόλευκων” με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε από την αρχή στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος αναλαμβάνοντας τα έξοδα της κηδείας. Στην εξόδιο ακολουθία το “παρών” έδωσαν ποδοσφαιριστές των “ερυθρόλευκων” (Βασίλης Τοροσίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Λευτέρης Χουτετσιώτης), ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και διοικητικά στελέχη των Πειραιωτών (Σάββας Θεοδωρίδης, Κούλης Δουρέκας και Κώστας Καραπαπάς).

Στεφάνια έστειλαν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, η Θύρα 7 και η Superleague. Η σύζυγος του εκλιπόντος και τα τέσσερα παιδιά τους ήταν φανερά συντετριμμένοι και συνεχώς έκαναν λόγο για τη μεγάλη αγάπη του για τον Ολυμπιακό.