ΠΟΛΟ: Ολυμπιακός -Προ Ρέκο 8-12

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην  Προ Ρέκο, ωστόσο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου λύγισαν στα τελευταία έξι λεπτά, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 8-12.

Με όπλο τους την εξαιρετική άμυνα, οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν να προηγούνται με 5-3 στο 14' και 7-6 στο 26', αλλά οι Ιταλοί εκμεταλλεύθηκαν το άγχος των Πειραιωτών στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα τα παίξει όλα για όλα στα δύο τελευταία ματς για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα πρόκρισης στο Final 6, ενώ θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Επόμενος σταθμός για τους "ερυθρόλευκους" το Κραγκούγεβατς για το ματς με τη Ραντνίσκι (18/4), και τέλος θα αντιμετωπίσουν την Μπρέσια εντός (2/5).

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 2-1, 1-6.

Ολυμπιακός (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ 4, Γούνας 1, Γαλανίδης.

Προ Ρέκο(Ι.Μιλάνοβιτς): Τεμπέστι, Πγιέτλοβιτς 2, Γιόκοβιτς, Φιλιόλι, Ντι Φούλβιο 1, Φελούγκο, Τζιάκοπο, Αϊκάρντι 3, Πρλαΐνοβιτς 1, Φιλίποβιτς 3, Ίβοβιτς 1, Τζίτο 1, Παστορίνο.

Πηγή: contra.gr