ΥΠΟΘΕΣΗ CORIOPOLIS: Κατέρρευσαν τα συκοφαντικά σενάρια κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ως απάντηση στον πόλεμο λάσπης και προβοκάτσιας που δέχθηκε όλα αυτά τα χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χαρακτηρίζουν ερυθρόλευκοι κύκλοι, τα δημοσιεύματα σχετικά με το πόρισμα του Εισαγγελέα Εφετών κ. Πούλιου, σύμφωνα με το οποίο προτείνεται η απαλλαγή του διοικητικού ηγέτη της πειραϊκής ομάδας από τις κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση «Coriopolis».
 
«Tόσο καιρό μιλούσαν οι αυτόκλητοι δικαστές με προφανή στόχο να βλάψουν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, θέλοντας να καλύψουν την αδυναμία τους να ακολουθήσουν τόσο στο αθλητικό επίπεδο, όσο και σ’ αυτό των επενδύσεων για την ομάδα. Ο ίδιος όμως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σιωπούσε, περιμένοντας την στιγμή που θα μιλούσαν οι πραγματικοί δικαστές και απαντούσε δημιουργώντας μια ισχυρή ομάδα που κυριαρχεί στην Ελλάδα και άφησε στίγμα και εκτός συνόρων», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι εν λόγω κύκλοι και συμπληρώνουν:
«Αυτά τα επικοινωνιακά –και όχι μόνο- κέντρα, πήραν την απάντησή τους από την ίδια την Δικαιοσύνη, την οποία και επικαλούντο διαρκώς, μιλώντας συνεχώς περί εμπλοκής σε εγκληματικές οργανώσεις και άλλου τέτοιου είδους συκοφαντίες. Μοναδικό τους ενδιαφέρον, δεν ήταν βέβαια το ποδόσφαιρο, στο οποίο μόνο κακό έκαναν μ’ αυτή την τακτική, αλλά η εξυπηρέτηση των σκοπών τους και η ναρκοθέτηση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε εν μέσω της χειρότερης οικονομικής συγκυρίας για την χώρα».
 
Διαβάστε επίσης: