ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 3-1

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-1 του  Ολυμπιακού και έκανε αποφασιστικό άλμα πεντάδας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά, είχε με το μέρος του την κατοχή της μπάλας και τις δύο πρώτες ευκαιρίες στο ματς για να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη ήταν στο 7' όταν ο Ντοσεβί έψαξε τον Ντομίνγκες και εκείνος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να την στείλει στα δίχτυα με τον Ντάσιο να απομακρύνει. Ένα λεπτό αργότερα ο Χάρα έκανε το σουτ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα και διατήρησε το μηδέν.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει για πρώτη φορά με αξιώσεις την εστία του Ρομπέρτο, με τον Τσάβες να παίρνει την κεφαλιά και τον Ισπανό πορτιέρο των πρωταθλητών Ελλάδας να απομακρύνει με δυσκολία. Στο 20' πάλι ο Τσάβες επιχείρησε με προσωπική ενέργεια και σουτ να απειλήσει τον Ρομπέρτο, όμως αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είδε την μπάλα να περνά άουτ.

Ύστερα από τις δύο προσπάθειες του ΠΑΣ να ανοίξει το σκορ με τον Τσάβες, οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν στο προσκήνιο και απώλεσαν την τρίτη τους ευκαιρία για γκολ μέσα σε 23 λεπτά παιχνιδιού, με τον Ντομίνγκες να σουτάρει και τον Βελλίδη να αποκρούει. Στο 31' δοκίμασε την τύχη του και ο Ντοσεβί, όμως και πάλι ο Βελλίδης είχε απάντηση.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να πιέσει την άμυνα του ΠΑΣ, που δεν έδινε και πολλούς κενούς χώρους στους φιλοξενούμενους.

br