Έσταξε… μέλι για Τουρέ ο Μαρινάκης. "Θα είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε τον Γιαγιά Τουρέ, λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Ιβοριανού μέσου με τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσταξε… μέλι για τον Γιαγιά Τουρέ. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος του «insideworldfootball», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία και τον χαρακτήρα του Ιβοριανού μέσου.

«Όταν συνειδητοποίησα πώς για τον Γιαγιά η ιδέα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ήταν σαν να επιστρέφει «σπίτι» του, είχα μόνο μια επιλογή. Να εκπληρώσουμε αυτά που ήθελε εκείνος, τις απαιτήσεις του. Και να σιγουρέψω πως το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και για τους οπαδούς μας και για τον Γιαγιά», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πώς θα είναι θαυμάσιος ηγέτης, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, για τον Ολυμπιακό».

Να σημειωθεί ότι ο τίτλος του αφιερώματος είναι: «Η θριαμβευτική επιστροφή του “Έλληνα Θεού” Τουρέ στον Ολυμπιακό». «Η απόκτηση του κορυφαίου, επί 4 σερί σεζόν, Αφρικανού παίκτη της χρονιάς αποτελεί αναμφισβήτητη επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνόδευσε τον Τουρέ στα γραφεία του συλλόγου, εν μέσω των εκστασιασμένων οπαδών που αποθέωσαν και τους δύο», αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο.