Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση απέναντι στην Μπέρνλι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς θα επιχειρήσει απόψε (21:00, Novasports) στο «Γ. Καραισκάκης», απέναντι στην Μπέρνλι του Σον Ντάις, να διαμορφώσει τις συνθήκες πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Ο 48χρονος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα κατεβάσει την ομάδα με... συνταγή Λουκέρνης, βάσει των όσων έχει δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες, αλλά φυσικά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ετοιμάζει κάποια έκπληξη.

Κατά τα φαινόμενα, ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιμίκας αριστερά και ο Ελαμπντελαουί δεξιά, με τους Βούκοβιτς-Μιράντα να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και ο Φορτούνης θα βρίσκεται πιο μπροστά τους, έχοντας ελεύθερο ρόλο. Ο Χριστοδουλόπουλος θα καλύπτει το δεξί «φτερό» και ο Ποντένσε το αριστερό, με τον Γκερέρο να ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης.

Όσο για την Μπέρνλι, πιθανότατα ο Χαρτ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τέιλορ αριστερά και ο Μπάρντσλεϊ δεξιά, με τους Λονγκ-Γκίμπσον στο κέντρο της άμυνας. Ο Κορκ με τον Χέντρικ θα είναι στον άξονα, με τον Γκούντμουντσον να κινείται αριστερά και ο Γουόλτερς δεξιά. Ο Μπαρνς με τον Βόουκς θα βρεθούν στη γραμμή κρούσης.

Ο επαναληπτικός αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου