ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σήμερα το ντέρμπι στην Τούμπα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την ευκαιρία να τελειώνει μία και καλή με το πρωτάθλημα έχει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και γνωρίζει πως με νίκη πάει στο +11 και ουσιαστικά δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στην υπόθεση τίτλος.

Το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο, μιας και σήμερα, συμπληρώνονται 34 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 και ο κόσμος ζητάει από τους παίκτες να αγωνιστούν και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι πια μαζί μας.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας έφτασε στη Θεσσαλονίκη με μπροστάρη τον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι παίκτες της ομάδας δεν πρέπει να ταραχτούν απ’ όσα ενδέχεται να γίνουν, μετά απ’ όσα φάνηκαν με την επίθεση στην αποστολή της ομάδας.

Τα προβλήματα για τον Βίτορ Περέιρα είναι αρκετά. Εκτός έμειναν ο Μπενίτες και ο Μπουχαλάκης με κάποιες ενοχλήσεις, ο Χάρα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, ο ανέτοιμος Μποτία, ο Εντινγκά που χρειάζεται ξεκούραση, αλλά και οι Γιαννούλης, Σαλίνο.

Μάλιστα, ο Διαμαντάκος μπήκε στην αποστολή την ύστατη στιγμή, αντικαθιστώντας τον Αργεντινό Φράνκο Χάρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Διαμαντάκος.

Πηγή: gavros.gr