Αθώοι Μαρινάκης – Θεοδωρίδης για την υπόθεση Ολυμπιακού-Αστέρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απαλλακτική είναι η απόφαση και του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για την υπόθεση που αφορά στην επίσκεψη των προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού Β. Μαρινάκη και του αντιπροέδρου Σ. Θεοδωρίδη εν μέσω αγώνα στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Η δίκη είχε ξεκινήσει την περασμένη Παρασκευή μετά την έφεση που άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας κατά της επίσης αθωωτική απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου. Οι δύο άνδρες των ερυθρολεύκων παραπέμφθηκαν σε δίκη, καθώς φέρονταν ότι επηρέασαν το αποτέλεσμα αγώνα το Μάιο του 2013, όταν στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, είχαν μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών.

"Ο δόλος δύσκολα διαγιγνώσκεται αλλά η νομολογία έχει δεχτεί ότι μπορούν να ληφθούν υπόψη ενδείξεις, εμπειρικά δεδομένα και κριτήρια" υποστήριξε στην εισήγησή της η εισαγγελική λειτουργός προσθέτοντας πως η παροχή "ευχών" που επικαλέσθηκε η υπεράσπιση "ήταν προσχηματική".

Όπως αναφέρθηκε από την εισαγγελέα, "Επρόκειτο για σημαντικό αγώνα, η φράση προήλθε από ισχυρό πρόσωπο, η έννοια των φράσεων αυτών υποδεικνύουν το αυτονόητο άρα είναι συγκεκαλυμμένες φράσεις που δείχνουν δυσαρέσκεια".

Πηγή: parapolitika.gr