Ολυμπιακός: "Ξέσπασμα" Μαρινάκη στους παίκτες. "Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έξαλλος ήταν μετά τη "βαριά" ήττα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, ο Βαγγέλη Μαρινάκης που μίλησε με "σκληρή γλώσσα" στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας. "Αντί για διακοπές να πάτε να πνιγείτε", φώναξε μεταξύ άλλων.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία αποτυχημένη σεζόν με το χειρότερο τρόπο, αφού διασύρθηκε με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 30η αγωνιστική της Superleague. Το γεγονός ανάγκασε τον πρόεδρο των Πειραιωτών να «επιτεθεί» με… βαριές κουβέντες σε ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το «οργισμένο» μήνυμά του, μέσω των ανθρώπων της διοίκησης που έδωσαν το «παρών» στα Γιάννενα. «Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη», ήταν το σχόλιό του.
Το «σκληρό» μήνυμα του Μαρινάκη στους παίκτες

«Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω», ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο μεταφέρθηκε στους παίκτες από τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων.