Ολυμπιακός – Άντερλεχτ 1-0

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την καλύτερή του εμφάνιση για την προετοιμασία του πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός ο οποίος με τέρμα του Σιόβα επικράτησε 1-0 της Άντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Μεγάλος ήταν ο προβληματισμός που είχε προκύψει από τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, όπου η ομάδα του Μίτσελ δεν είχε καταφέρει να φτάσει στη νίκη και γενικά υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Απέναντι στην Άντερλεχτ στα… αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του συλλόγου οι παίκτες των πρωταθλητών, ήταν αναγκασμένοι να αποδείξουν πολλά. Απέναντι στους πρωταθλητές Βελγίου, η ομάδα του Μίτσελ έκανε εξαιρετική εμφάνιση επικρατώντας με δίκαιο τρόπο 1-0.

Από το ξεκίνημα οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν κερδίσει ήδη τρία κόρνερ και έπαιζαν σε αρκετά υψηλούς ρυθμούς. Ο Σαβιόλα ήταν πολύ κινητικός δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 14’ ο Χολέμπας εκτέλεσε το κόρνερ με τον Σιόβα να πηδάει ψηλότερα από όλους και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Πειραία. Από εκεί και πέρα, ο έλεγχος παρέμεινε στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν εξαιρετική αμυντική παρουσία και δεν απειλήθηκαν καθόλου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε λόγω των αρκετών αλλαγών και ο Ολυμπιακός είχε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-0 με τον Φετφατζίδη, βλέποντας τον Καμίνσκι να αποκρούει.