Ολυμπιακός: Νέος προπονητής ο Όσκαρ Γκαρσία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Όσκαρ Γκαρσία θα γίνει σήμερα κι επίσημα προπονητής του Ολυμπιακού. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες βράδυ τη λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Λεμονή και ξημερώνει η εποχή του Καταλανού προπονητή.

Ο Γκαρσία αναμένεται να περάσει σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του, που πιθανότατα θα έχει διάρκεια δυόμισι ετών (1,5+1). Οι τελικές λεπτομέρειες του deal συμφωνήθηκαν χθες στη Βαρκελώνη, όπου είχαν μεταβεί οι Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ για να συναντηθούν μαζί του και με τον ατζέντη του.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και της Σεντ Ετιέν θα πάρει γεύση Ρέντη στην απογευματινή προπόνηση, που θα γίνει υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Κόντη, ο οποίος θα είναι στον πάγκο στον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Μαυρογενίδη, που για λίγες μέρες θα προαχθεί από την Κ16 στην πρώτη ομάδα για να βοηθήσει.

Ουσιαστικά ο Όσκαρ Γκαρσία θα αναλάβει καθήκοντα τη Δευτέρα και θα κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τον 44χρονο προπονητή αναμένεται να πλαισιώσουν τρεις συνεργάτες του από την Ισπανία.