Ολυμπιακός: Εγκαίνια παρουσία Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις πολεμικών τεχνών (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με κάθε επισημότητα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εγκαινίασε το βράδυ της Παρασκευής τις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών (Πυγμαχία, Ταε Κβο Ντο, Κικ Μπόξινγκ, Καποέιρα) του στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό των νέων εγκαταστάσεων, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Βρέντζος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ κ. Βασίλης Βασιλειάδης και πολλά ακόμη στελέχη της ΠΑΕ. Παρούσα ήταν και η ΓΓΑ κα Γιαννακίδου, πολλοί βουλευτές Πειραιά, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταύρος Ελληνιάδης και δεκάδες μέλη ομοσπονδιών Ολυμπιακών αθλημάτων.

Φυσικά την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι θρυλικοί Βετεράνοι του Ολυμπιακού με επικεφαλής τους κ.κ Γλύκα, Καραβίτη και με καλεσμένο τον Τόζα Βεσελίνοβιτς, ενώ έδωσαν το παρών και αθλητές και προπονητές του Ερασιτέχνη τόσο από τις πρώτες ομάδες όσο και από τις Ακαδημίες.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και ο Λεόνε που έπαιξε με τα παιδιά και μοίρασε δώρα. Φυσικά το παρών έδωσε σύσσωμο το ΔΣ του ΟΣΦΠ.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Gallery που ακολουθεί: