ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ σε ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: »Δε θα πάρει ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά Πρωτάθλημα, αλλά…»


Σε μια δήλωση όλο νόημα προχώρησε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το »αστείο» του Έλληνα Πρωθυπουργού για τον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του 1ου Πρωταθλήματος στην ιστορία του Βορειοελλαδίτικου Συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε ευθέως στον Αλέξη Τσίπρα!

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού:

«Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα έβλεπα διάφορα πολύ περίεργα. Πράγματα με τη διαιτησία, τους παράγοντες και μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει, λοιπόν, τη δεύτερη αγωνιστική και τα είχα καταγγείλει. Δυστυχώς και στην περυσινή χρονιά και φέτος, φέτος ξεκινήσαμε από τα φιλικά κιόλας ξέρεις βιαζόμασταν να ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξευτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, βλέπουμε πολύ περίεργα πράγματα. Βλέπουμε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι έκανε ο διαιτητής, δηλαδή αν σήμερα δεν μας έδωσε ένα πέναλτι, μία αποβολή και ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-1 ή αν κάναμε το 1-2 και μας το ακύρωσε. Όλα αυτά τα βλέπουμε, ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται, αλλά έχουμε μάθει να παλεύουμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να κριθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορεί να δώσει κανένας παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.

Αυτό που είπε ο κύριος πρωθυπουργός νωρίτερα ότι αυτό που έχει μείνει είναι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, εγώ λέω στον κύριο πρωθυπουργό ότι αυτό που έχει μείνει είναι να πάρει ο Ολυμπιακός το όγδοο συνεχόμενο ή να πάει πάρα πολύ καλά στο UEFA Champions League. Αλλά ούτε εγώ, ούτε κανείς, αλλά ιδιαίτερα ένας πρωθυπουργός δεν μπορούμε να παραγγέλνουμε το τι θα γίνει, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιος θα πάρει το κύπελλο, ποιος θα πάει καλά στην Ευρώπη.

Τέλος πάντων, εμείς έχουμε υπομονή και επιμονή. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα το παλέψουμε να είστε σίγουροι και να είναι και σίγουροι όλοι οι οπαδοί μας, οι οποίοι πρέπει να είναι ήρεμοι με αυτά που βλέπουν γιατί είναι σίγουρο ότι προβληματίζονται. Σήμερα θα μπορούσε παρά τα περίεργα που είδαμε, να είχαμε κερδίσει το ματς. Εμείς φταίμε γι’ αυτό. Αλλά, όπως σας είπα, εμείς δεν το βάζουμε κάτω, θα παλέψουμε και το όγδοο συνεχόμενο, να το ξέρει και ο κύριος Τσίπρας και οποιοσδήποτε άλλος, θα το πάρει ο Ολυμπιακός. Να είστε σίγουροι».

Για το πλούσιο ρόστερ της ομάδας μας: «Μας δημιουργεί μία αισιοδοξία και μία σιγουριά, αλλά αν δεν παλέψεις, αν δεν δουλέψεις σκληρά δεν μπορεί από μόνο του. Άρα εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να κερδίσουμε. Τόσο απλά».

Για το ματς με την Σπόρτινγκ και ένα μήνυμα στον κόσμο: «Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους παίκτες μας να κάνουν την υπέρβασή τους και να κερδίσουν μία πολύ μεγάλη ομάδα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Τίποτα παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ».