Ολυμπιακός – Ριέκα: Αποφασισμένος o ΘΡΥΛΟΣ για το σημερινό παιχνίδι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η είσοδος στους ομίλους του Champions League είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, που υποδέχεται απόψε το βράδυ τη Ριέκα (21:45,COSMOTE SPORT2 HD), στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, προκειμένου να πάρει προβάδισμα πρόκρισης και παράλληλα να κρατήσει το “μηδέν” στην άμυνα του, στόχος ο οποίος τονίστηκε από τον Μπεσνικ Χάσι, κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Το έργο των “ερυθρόλευκων” όμως δεν θα είναι εύκολο, αφού το παιχνίδι κρύβει κινδύνους, ενώ οι… σκληροτράχηλοι Κροάτες δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θέλουν να κάνουν την έκπληξη.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Στο αγωνιστικό κομμάτι και μετά την είσοδο του Οτζίτζα Οφόε στην αποστολή των “ερυθρόλευκων”, ο Χάσι προβληματίζεται για μια θέση στο χώρο του κέντρου. Πιθανότατα, εκεί θα τοποθετηθούν οι Ζιλέ και Ρομαό, εκτός αν γίνει η έκπληξη και ξεκινήσει ο Οφόε.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σε σύστημα 4-2-3-1: Καπίνο, Ομάρ, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Φορτούνης, Καρσελά, Μάριν, Μπεν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Φιγκέιρας, Μάριν, Μίλιτς, Οφόε, Πάρντο και Ζντιέλαρ. Εκτός είναι οι Σισέ και Σιώπης.

Όσον αφορά τη Ριέκα, αναμένεται να αγωνιστεί -σε 4-3-3- με τους Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Μίσιτς, Γκόργκον, Έμπερ και Γκαβράνοβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης του “Γ. Καραϊσκάκης” είναι ο Γερμανός Φέλιξ Σβάιερ.