Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διαβάστε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά:

Μάλμε - Μιάλμπι 4-1

Το πιο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Μάλμε, η οποία στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, επικράτησε με 4-1 της Μίαλμπι και έφτασε τις 16 νίκες και τους 56 βαθμούς με την δεύτερη Έλφσμποργκ να έχει 46.

Ο Εμίλ Φόρσμπεργκ πέτυχε χατ – τρικ (45', 70', 90'), ενώ ένα γκολ σημείωσε στο 64' ο Ρόζενμπεργκ. Για τους φιλοξενούμενους είχε σκοράρει ο Μπλόμκβιστ στο 39’.

Η σύνθεση της Μάλμε: Όλσεν, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Τίνερχολμ (87' Κονατέ), Ελάντερ, Αντού, Φόρσμπεργκ, Κρουν (46' Έρικσον), Τσιμπίτσκι (46' Τελίν), Ράκιπ, Ρόσενμπεργκ.

Αταλάντα - Γιουβέντους 0-3

Ένα ακόμα πετυχημένο αποτέλεσμα για την Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αταλάντα, κάνοντας το 5 στα 5 στη Serie A.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τέβες, ο οποίος σκόραρες δις (35’ και 59’), ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 83’ ο Μοράτα. 

H σύνθεση της Γιουβέντους:  Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιδάλ (70' Περέιρα), Πογκμπά, Λίχτσταϊνερ, Εβρά, Μαρκίζιο, Τέβες (86' Κομάν), Γιορέντε (67' Μοράτα).

Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 4-0

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε η Ατλέτικο, η οποία επικράτησε με 4-0 της Σεβίλλης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Το… χορό των τερμάτων άνοιξε στο 19’ ο Κόκε, ενώ στο 42’ ο Σαούλ κατάφερε να δώσει… αέρα δύο γκολ στην ομάδα του. Στο 83’ ο Ραούλ Γκαρθία έκανε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χιμένες στο 90’.

Η σύνθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Ανσάλντι, Τουράν, Σαούλ (66' Γκριεζμάν), Τιάγκο, Γκάμπι (46' Γκαρθία), Κόκε, Μάντζουκιτς (74' Χιμένες).