Σπουδαίες μεταγραφές και στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες επιτραπέζιας αντισφαίρισης:
Ντανιέλ Τσιόκα, Κλαούντιο Κύρου, Ανδρέα Τσόπελα, Ντεντλίνα Πέτροβα και Γεωργία Ζαβιτσάνου.

Ετσι, οι ομάδες μας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών και γυναικών που θα συμμετάσχουν την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα θα έχουν τις εξής συνθέσεις:
Ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ανδρών:
Τάσος Ρηνιώτης, Κλαούντιο Κύρου, Ντανιέλ Τσιόκας, Ανδρέας Τσόπελας.
Ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γυναικών:
Ντεντελίνα Πέτροβα, Γεωργία Ζαβιτσάνου, Δέσποινα Δάνδουλα.

Μετά την ολοκλήρωση των ρόστερ ο προπονητής μας, Γιώργος Χριστοφοράκηςδηλώνει στο www.olympiacos.org«Με στόχο να έχουμε δυνατές ομάδες στην Α1 ενισχυθήκαμε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο. Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη και στη Διοίκηση του Ολυμπιακού που υλοποίησαν για ακόμη μία φορά τις προτάσεις μας. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα ώστε να επανέλθει ο Ολυμπιακός στους τίτλους και στην επιτραπέζια αντισφαίριση.
Καλωσορίζω τους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού».

Οσον αφορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ελληνας τεχνικός τονίζει:«Πήραμε ένα πολύ μεγάλο όνομα όπως είναι ο  Ντανιέλ Τσιόκας ο οποίος με την Εθνική μας ομάδα έχει κατακτήσει Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διακρίσεις. Επέστρεψε στην ομάδα μας ο Κλαούντιο Κύρου με πολλές πλέον διεθνείς εμπειρίες. Κρατήσαμε τον Τάσο Ρηνιώτη που συγκαταλέγεται στους καλύτερους Ελληνες αθλητές και αποκτήσαμε και τον ταλαντούχο πρωταθλητή παίδων, Ανδρέα Τσόπελα.
Στη γυναικεία ομάδα πήραμε τη διεθνή με τη Βουλγαρία, Ντεντελίνα Πέτροβα και την διεθνή με την Εθνική μας, Γεωργία Ζαβιτσάνου η οποία ήταν και πρώτη στο Το
p8 οι οποίες μαζί με την πρωταθλήτριά μας, Δέσποινα Δάνδουλα συγκροτούν μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα.
Τώρα, χρειάζεται από την πλευρά μας πολλή δουλειά ώστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων μας».  

Ο κ. Χριστοφοράκης μιλά και για το μέλλον του Ολυμπιακού: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει βήματα προς τα εμπρός και στις υποδομές. Αγόρια και κορίτσια της Ακαδημίας μας, βρίσκονται συνεχώς μεταξύ των πρώτων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και αρκετά από αυτά τα παιδιά πήραν συμμετοχές και στους εφετινούς αγώνες μας για την άνοδο.
Χαίρομαι που γενικότερα ο σύλλογος έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και περιμένουμε ακόμη περισσότερα παιδιά να έρθουν κοντά μας».


Πηγή: olympiacos.org