Ύμνοι Μουρούτη για την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, εξέφρασε τα πραγματικά του αισθήματα για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μουρούτης, με ποστ του στο facebook, εξισώνει τον Θρύλο με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένες κινήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια και φέρουν τη σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Συνεργασία με unicef, μετεγγραφές υψηλών προδιαγραφών, στρατηγικές σημασίες, ανάδειξη και αξιοποίηση νέων ελλήνων ποδοσφαιριστών... φέρνουν τον Ολυμπιακό αρκετά σκαλοπάτια πιο πάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος!
Η αναφορά δε του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού, αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού η χρονική στιγμή που επιλέχθηκε μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται!
Εν μέσω συκοφαντικών και κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός από συγκεκριμένο μιντιακό συγκρότημα, η τοποθέτηση Μουρούτη έρχεται ουσιαστικά να ''αδειάσει'' τους ισχυρισμούς εκείνων που πιστεύουν ότι με ανούσια δημοσιεύματα σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς χαμηλότατου βεληνεκούς, μπορούν να βλάψουν την πορεία του Ολυμπιακού!

Και όπως υπονοεί κλείνοντας ο Γιώργος Μουρούτης... Και φέτος πρωταθλητής θα είναι ο Θρύλος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΡΟΥΤΗ:

''Ανεξαρτήτως "οπαδικών" προτιμήσεων, ο Ολυμπιακός, κυρίως τα δύο τελευταία χρόνια, έχει κάνει εξαιρετικές στρατηγικές και τακτικές κινήσεις αντίστοιχες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων.
Θυμίζω τη συνεργασία με τη unicef, την ανάδειξη και αξιοποίηση νέων Ελλήνων παικτών, τις ουσιαστικές μετεγγραφές που έχει καταφέρει να κάνει τα δύο τελευταία χρόνια, τις στρατηγικές συμμαχίες του με τεράστιους συλλόγους (π.χ. Άρσεναλ- δανεισμός Κάμπελ, Μπάρτσα - Αφελάι, Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρομπέρτο) αλλά κυρίως τις εξαιρετικά επωφελείς εμπορικές του κινήσεις (πώληση Μήτρογλου- Φέισα - Σάμαρη κλπ.) 


Με όλα αυτά ο Ολυμπιακός κατέστη (μέσα σε περίοδο κρίσης) ένας πολύ ελκυστικός σύλλογος για μεγάλους ξένες παίκτες, ενώ η καλή απόδοση των παικτών του, δημιουργεί θετικό εσωτερικό ανταγωνισμό και εκτοξεύει την αξία τους διεθνώς. Αυτό (μεταξύ άλλων) είναι το συστατικό των μεγάλων ομάδων
Γι αυτό, λοιπόν, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η φετινή χρονιά θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για τον Θρύλο!''