Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το φιλικό με την Μπιλμπάο, το οποίο έληξε με ισοπαλία 0-0, πέρα από τον σπουδαίο φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, πρόσφερε μοναδικές, συγκινητικές στιγμές, καθώς ένας ιδιαίτερα αγαπητός, στον κόσμο του Ολυμπιακού, άνθρωπος, , επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, ο Πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Βάσκο τεχνικό για την προσφορά του στον σύλλογο!

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με την Μπιλμπάο, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε στον Βαλβέρδε ένα αναμνηστικό, αλλά και ένα κάδρο με το συλλεκτικό μπλουζάκι "Θρύλος για μια ζωή"!

Ο Βαλβέρδε αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, ζώντας μία άκρως συγκινητική στιγμή.

Παράλληλα, τον προπονητή της Μπιλμπάο τίμησε και ο Αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος του έδωσε επίσης ένα κάδρο με τη συλλεκτική φανέλα του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει ότι δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα κι ένας εξ αυτών είναι και ο νυν προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος και τις δύο περιόδους που έκατσε στον πάγκο της ομάδας μας, έδωσε αλλά και πήρε πολλά!

{YouTube}hzzpUF-d-UM{/YouTube}

Πηγή: olympiacos.org