Στο Πέραμα τα εντός έδρα παιχνίδια του ΑΟ Καραβά


Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο πειραϊκός σύλλογος, με την οποία ευχαριστεί το Δήμο Περάματος και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Θεόδωρος Τερζή, για την παραχώρηση του γηπέδου.

Ο ΑΟ Καραβά αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία από την περσινή χρονιά, οπότε θα προσφέρεται θέαμα υψηλού επιπέδου και στους ποδοσφαιρόφιλους του Περάματος από τη συνεργασία αυτή.

Διαβάστε ολόκληρη την ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟ Καραβά: 

Ο ΑΟ Καραβά Πειραιά ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Δήμου Περάματος για την παραχώρηση του Γηπέδου του Περάματος στον σύλλογο μας, καθώς και τα αθλητικά σωματεία για τη σύμφωνη γνώμη τους.

Στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Περάματος η ομάδα μας θα δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της και οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και να στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Περάματος κ. Θεόδωρου Τερζή στο αίτημά μας για την παραχώρηση του γηπέδου ήταν άμεση, όπως επίσης και του Δημάρχου της πόλης Γιάννη Λαγουδάκη, ώστε να καταστεί εφικτό να πραγματοποιηθούν οι αγώνες Γ’ Εθνικής στο γήπεδο του Περάματος.

Το Πέραμα εξάγει εδώ και χρόνια πολιτισμό και αθλητισμό και με την ευγενή του παραχώρηση στο σωματείο μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά.

*Στη φωτογραφίας διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά ο επίτιμος Πρόεδρος του ΑΟ Καραβά κ. Χρήστος Σκανδάλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Περάματος κ. Θεόδωρος Τερζής και ο Πρόεδρος του ΑΟ Καραβά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος