Ξεκινά η κατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στην Παλιά Κοκκινιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σημαντική μέρα η σημερινή για τον αθλητισμό του Πειραιά και ιδιαιτέρως για την οκ μορφή γειτονιά της Παλιά Κοκκινιάς, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου στο πρώην 5ο ΚΤΕΛ, στη συμβολή των οδών Θηβών και Φαλήρου.

Η κατασκευή του εν λόγω Γηπέδου αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, ενώ είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς η ομάδα της Παλιάς Κοκκινιάς, ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ, αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ένα νέο Γήπεδο Ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών ανοίγει νέους ορίζοντες τόσο για περαιτέρω επενδύσεις στο σωματείο του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ όσο και στην ενίσχυση των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν από χρόνια, όταν μια ομάδα Παλιοκοκκινιωτών που ασχολούνται με τον αθλητισμό και την αυτοδιοίκηση, οραματίστηκαν τη μετεξέλιξη του πρώην 5ου ΚΤΕΛ - που για δεκαετίες αποτέλεσε το φυσικό χώρος άσκησης και παιχνιδιού για γενιές Παλιοκοκκινιωτών - σε έναν υπερσύγχρονο αθλητικό χώρο, όπου θα δεσπόζει ένα γήπεδο του βασιλιά των σπορ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, η κατασκευή του Γηπέδου αποτελεί ακόμα μια γενναιόδωρη δωρεά του Πειραιώτη ευεργέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μάλιστα τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στη φτωχογειτονιά της Παλιάς Κοκκινιάς και τους κατοίκους της.