Δουλεύει ως κούριερ ο Ανατολάκης – Μαγκιά του!


Πραγματικός μάγκας ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού – Η δουλειά δεν είναι ντροπή… Αυτή είναι η απάντηση σε όσους ειρωνεύονται!

Σε όλους μας ενδεχομένως κάποια στιγμή να μην έρθουν τα πράγματα όπως τα είχαμε λογαριάσει.

Σημασία τότε έχει να σταθούμε με αξιοπρέπεια και τιμιότητα στα πόδια μας μέχρι να ορθοποδήσουμε ξανά.

Αυτό φαίνεται να κάνει και ο αγαπημένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων, προκειμένου να εξασφαλίσει στην οικογένειά του όλα τα απαραίτητα.

Τιμή του λοιπόν που δεν παρασύρθηκε από άλλες «εύκολες λύσεις» και εργάζεται εντίμως, όπως και η πλειοψηφία των μη προνομιούχων συμπολιτών μας.

Το ρεπορτάζ όπως παίχτηκε σε αρκετά ΜΜΕ του Διαδικτύου:

Οι καλές μέρες φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν για τον Γιώργο Ανατολάκη. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Ηρακλή, μόλις σταμάτησε το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε με την πολιτική. Εξελέγη βουλευτής με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καραντζαφέρη πριν προσχωρήσει στη ΝΔ.

Πάντως οι οικονομικές δυσκολίες φαίνεται πως τον… λύγισαν. Χρέη προς τράπεζες έφεραν την κατάσχεση του σπιτιού του στη Βούλα, ενώ μετά το χωρισμό του και την διατροφή που πληρώνει τα βάρη έγιναν ακόμη περισσότερα.

Το σπίτι του Γιώργου Ανατολάκη βγήκε σε πλειστηριασμό και άλλαξε χέρια αντί του ποσού των 500.000 ευρώ. Μάλιστα, το χρέος του πρώην βουλευτή προς την τράπεζα είναι πολλαπλάσιο, κάτι που σημαίνει ότι ο οικονομικός του Γολγοθάς δεν τελείωσε με την απώλεια του σπιτιού του.

Έτσι, αναγκάστηκε πλέον να αλλάξει επαγγελματικό κλάδο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», εργάζεται πλέον ως κούριερ. Κάνοντας διανομές ανταλλακτικών για κατάστημα που βρίσκεται στη λεωφόρο Θηβών.