Τεράστια ανατροπή για τον ΑΟ Καραβά, κέρδισε τον ΑΟ Πυλίου Κω ενώ έχανε με 2 γκολ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αντεπίθεση διαρκείας ο ΑΟ Καραβάς αν και είχε μείνει στο πρώτο μέρος πίσω στο σκορ με 0-2, στην επανάληψη μεταμορφώθηκε και επιβλήθηκε του ΑΟ Πυλίου Κω με 3-2, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Ο Καραβάς που αγωνίζεται πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική, σκαρφάλωσε στην 4η θέση του ομίλου του!

Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Χρυσόπουλου “πάγωσαν” στη Νίκαια στο πρώτο ημίχρονο τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν 2-0 με δυο εκτελέσεις πέναλτι των  Μαργαρίτη(25′ ανατροπή Σαραγιώτη από Μύρκο) και Βακράκου(34′- ανατροπή  του ίδιου από τον Τζιόλα).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές των Μπιλίμπασι και Πάππου έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου και κατάφερε να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση με ισάριθμα τέρματα του Ατματσίδη(47′, 64′). Την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους, που σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πέτυχε στο 80′ ο Νικολόπουλος.

Διαιτήτευσε ο Ρεντίδης από την Ανατολική Αττική.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ(Γιώργος Αντωνόπουλος): Κασωτάκης, Ροκάι, Μύρκος, Δούμουρας(46′ Πάππος), Τζιόλας, Λίτσι(46′ Μπιλίμπασι), Παπασπύρος(76′ Παπασπύρος), Ντάφλας, Κώστας, Ατματσίδης, Νικολόπουλος(88′ λ.τρ. Μουρελάτος),

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ(Δημήτρης Χρυσόπουλος): Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Κάρλος,(85′ λ.τρ. Λαντζιός) Χατζηβασίλης, Σαραγιώτης, Πης, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης(73′ Αρφαράς), Βακράκος(62′ Χατζησουλεϊμάν), Χατζηφούντας, Δρόσος.

Πηγή: stoplekto