ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ – ΚΟΕ: Υποψήφια με τον Σπύρο Γιαννιώτη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και παγκόσμια πρωταθλήτρια Σταυρούλα Αντωνάκου είναι το βαρύ χαρτί του Σπύρου Γιαννιώτη

- «Νέο Κύμα» η παράταξη του Σπύρου Γιαννιώτη για την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ)

Σα βόμβα έσκασε η ανακοίνωση της Σταυρούλας Αντωνάκου, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook, αποκάλυψε πως θα είναι υποψήφια με τον Σπύρο Γιαννιώτη και το "Νέο Κύμα" στις επερχόμενες εκλογές τις Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Η Σταυρούλα Αντωνάκου ανήκει στα «χρυσά παιδιά» της Εθνικής Ελλάδας του Υγρό Στίβου, τα οποία ενώνουν της δυνάμεις τους για την Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Αντωνάκου:

«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση να συμμετάσχω στην προσπάθεια αυτή,για δυο σημαντικούς λόγους...

Ο πρώτος είναι,ότι ο χώρος που ουσιαστικά μεγάλωσα,που έζησα τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου,που διαμόρφωσα τον χαρακτήρα και την ανθρωπινη υπόσταση μου αλλά και που μου προσέφερε τόσα και απλόχερα,θεωρω ότι του ‘χρωσταω’!
Θέλω,λοιπόν,να προσφέρω με ανιδιοτέλεια ότι μπορώ,με τις γνώσεις που έχω αποκομίσει τα τελευταία 7 χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά αλλά και με τα 18 χρόνια αθλητικής διαδρομής μου.

Ο δεύτερος και πολύ σημαντικός λόγος,είναι ότι Σπύρος Γιαννιωτης με εμπνέει ως άνθρωπος,ως πρωταθλητης αλλά και ως πρότυπο αθλητή εντός και εκτός νερού!
Είμαι σίγουρη ότι το όραμα του,για το μέλλον του υγρού στίβου θα εμπνεύσει πολλούς και κυρίως θα το μετουσιώσει σε εργα και πράξεις!

Δηλώνω παρούσα και υποψήφια με το Νέο Κύμα,για το πριν,το τώρα και το μέλλον!

Ξεκινάμε!»

Σύντομο βιογραφικό της Σταυρούλας Αντωνάκου: