ΜΩΡΑΛΗΣ: Προχωρά το γήπεδο ποδοσφαίρου στην Παλιά Κοκκινιά 

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε εξέλιξη οι εργασίες για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην Παλαιά Κοκκινιά 

- Τι δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης για την καθυστέρηση του έργου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης προχώρησε σε δηλώσεις για την κατασκευή γηπέδου 11χ11 στην Παλαιά Κοκκινιά, στην οδό Φαλήρου.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι οι εργασίες για την αξιοποίηση του οικοπέδου που φιλοξενούσε τα ΚΤΕΛ προχωρούν. Τα στέγαστρα που υπήρχαν αφαιρούνται και οι παλιές εγκαταστάσεις έχουν αρχίσει και ξηλώνονται ώστε να ξεκινήσουν τα έργα για τη διαμόρφωση του γηπέδου.

Η καθυστέρηση εδώ οφείλεται στο ότι τα στέγαστρα αυτά είχαν κατασκευαστεί από υλικό που περιείχε αμίαντο και έπρεπε να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία τόσο για να αποξηλωθούν όσο και για να βρεθεί ο χώρος και ο τρόπος που θα γινόταν η απόθεση των καρκινογόνων υλικών. Αυτά τα θέματα έχουν ξεπεραστεί και σε λίγο θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι παραδίδεται και το γήπεδο στον Άγιο Διονύσιο, το οποίο ανακαινίστηκε και έγινε πιο λειτουργικό. Η αναβάθμιση του γηπέδου καθίσταται σημαντική,  καθώς αυτό χρησιμοποιείται από πολλά ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης.