ΘΡΗΝΟΣ: Νεκρός 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ιωνικού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Σαντορίνης ο ξαφνικός χαμός του 34χρονου επιθετικού της Θύελλας Καμαρίου, Παναγιώτη Σκαφτούρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του χθες.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από την είδηση πως ο 34χρονος επιθετικός, Παναγιώτης Σκαφτούρος, βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης (25/6) στο αυτοκίνητό του στην Οία της Σαντορίνης. Οι αιτίες του θανάτου του παίκτη της Θύελλας Καμαρίου, δεν έχουν εξακριβωθεί, με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη από το γεγονός, καθώς όντας και δραστήριος στο χώρο του τουρισμού στο νησί, ήταν γνωστός και αγαπητός στους ντόπιους, αλλά και στο χώρο του ποδοσφαίρου γενικότερα.

O Σκαφτούρος στην καριέρα του είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως στον Ιωνικό, τον Εθνικό, τον Βύζαντα Μεγάρων, το Μοσχάτο, τον Ελπιδοφόρο, τον Άγιο Δημήτριο, την Ηλιούπολη και τον Πανελευσινιακό, ενώ το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής”.

Ο Ιωνικός και ο Εθνικός εξέδωσε άμεσα συλλυπητήριες ανακοινώσεις με αυτήν της ομάδας της Νίκαιας να αναφέρει: “Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Σκαφτούρου που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί. Ο Παναγιώτης υπηρέτησε το αστέρι και σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια και το όνομα του θα υπάρχει για πάντα στη ιστορία του ΙΩΝΙΚΟΥ μας”!

Ο Εθνικός από την πλευρά του αναφέρει: “Το Δ.Σ. του Εθνικού ΟΦΠΦ εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτη Σκαφτούρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του...

Gepostet von Ionikos FC / Ιωνικός ΑΟ am Donnerstag, 25. Juni 2020