”Διπλό” στη Σαλαμίνα και δεύτερη θέση για τον Καραβά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τεράστια νίκη πέτυχε σήμερα ο Καραβάς και μάλιστα εκτός έδρας με 2-1 μέσα στο αμπελάκι Σαλαμίνας με αντίπαλο τον τοπικό Αμπελακιακό που πριν το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν πιο πάνω στη βαθμολογία από τους κυανόλευκους.

Με αυτό το ''τρίποντο'' οι νεοφώτιστοι έπιασαν την Οδηγήτρια στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Α' Πειραιά και δείχνουν ότι επέστρεψαν για να μείνουν.

Στα αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και ευτύχησαν να έχουν σε καλή μέρα όλους τους παίχτες τους , κάτι που αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο καθώς η ομάδα του κ.Μοδινού προηγήθηκε με 0-2 με τα τέρματα των Γεωργίου στο 28' και Ρηγούτσου στο 48'.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 54' με τον Μάλκα.

Για τη μεγάλη νίκη του Καραβά μας μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Χρήστος Σκανδαλής:

«Σήμερα αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο όμως βρεθήκαμε σε εξαιρετική μέρα και καταφέραμε να νικήσουμε.

Είμαστε νεοφώτιστοι προχωράμε σιγά σιγά και προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να αποδίδουμε όμορφο ποδόσφαιρο.

Βασικός στόχος της ομάδας είναι να σωθεί γρήγορα και να ευχαριστεί τον κόσμο που την παρακολουθεί στο γήπεδο με το θέαμα που προσφέρει ωστόσο ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στην Α' κατηγορία του Πειραιά.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Αμπελακιακού για την φιλοξενία που μας παρείχε , συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.»