Πένθος στον Ιωνικό – Σπαρακτικό ποστάρισμα απ’τον αδερφό του Κανελλάκη


Η οικογένεια του Ιωνικού θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του Λεωνίδα Κανελλάκη.

Ήταν ο γιος του ιστορικού προέδρου της ομάδας της Νίκαιας, Νίκου, κι αδερφός του μετέπειτα ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστου. “Κομμάτια η καρδιά και η ψυχή μου. Φύγανε όλοι…” αναφέρει ο Χρήστος Κανελάκης.

Στο πένθος βυθίστηκε την Τετάρτη (19.06.2019) η οικογένεια του Ιωνικού. Ο Λεωνίδας Κανελλάκης, γιος του ιστορικού προέδρου της ομάδας της Νίκαιας, Νίκου, κι αδερφός του μετέπειτα ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστου, “έφυγε” απρόσμενα.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού

“H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας ,Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα!”

Ο Χρήστος Κανελλάκης, γιος του αείμνηστου προέδρου του Ιωνικού, Νίκου Κανελλάκη, αποχαιρέτησε πρόωρα ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς του. Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook, η οποία κλείνει με το σπαρακτικό “Κομμάτια η καρδιά και η ψυχή μου, φύγανε όλοι”, ο Χρήστος Κανελλάκης αποχαιρέτησε τον αδελφό του…

Πηγή: www.newsit.gr