Πρόεδρος του Ιωνικού ο Σταύρος Ελληνιάδης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χρειάστηκαν 32 χρόνια για να επιστρέψει ο Ιωνικός στα «σαλόνια» της Α1, αλλά δεν έχει πολύ καιρό μπροστά του για να οργανωθεί, αν θέλει να εμφανιστεί έτοιμος στο τζάμπολ.

Ειδικά από τη στιγμή που οι συγκυρίες δεν βοηθούν, που η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ θυμίζει… τοπίο στην ομίχλη, οι ενέργειες πρέπει να είναι γρήγορες και εύστοχες.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης είναι ένας άνθρωπος που δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει υπηρετήσει το άθλημα σχεδόν από όλα τα πόστα, εκτός από αυτό του προέδρου. Πλέον θα έχει κι αυτόν τον ρόλο, καθώς επιλέχθηκε να είναι ο άνθρωπος που θα ηγηθεί στο νέο σχήμα. Κι ο ρόλος του μόνο… διακοσμητικός δεν θα είναι.

Ακάματος εργάτης του μπάσκετ, ο Ελληνιάδης θα είναι ο άνθρωπος που θα… τρέχει την ομάδα, εκείνος που θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε όσα ερωτήματα προκύψουν, να συνθέσει, να προσφέρει με την εμπειρία, αλλά και με τον πράο χαρακτήρα του. Κι είναι δεδομένο πως, και λόγω της σχέσης που έχει με την ομάδα της Νίκαιας, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση, γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από τον ΒαγγέληΤσάπα.

Στον Ιωνικό, αφού ολοκληρώσουν το διοικητικό σχήμα, κάτι που αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά με την παρουσία του πρώην διεθνή παίκτη στο… τιμόνι, θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό της ομάδας, με στόχο να διαγράψουν πορεία ανάλογη του ονόματος, αλλά και της επιθυμίας του κόσμου του ιστορικού σωματείου.