RED SWIM ACADEMY: Λαμπερά εγκαίνια στο Καραϊσκάκη για Γέμελο και Γιαννιώτη (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (19/11) τα εγκαίνια της ακαδημίας «Red Swim Academy» η οποία είναι του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη και του αρχιπροπονητή του Ολυμπιακού στην κολύμβηση Νίκου Γέμελου.

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου, προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του.

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσαν το «παρών» αρκετοί άνθρωποι του Ολυμπιακού αλλά και του Πειραιά.

Μεταξύ αυτών ο τ. Υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κ.κ. Μελάς, Αργουδέλης, Χαρβαλάκου, Ζηλάκου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά κ. Αβραμίδης, ο Πρόεδρος της Γ' Δημοτικής Κοινότητας κ. Λιακόσταυρος, ο Εκδότης του Piraeus Press και τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Ευσταθόπουλος και πολλοί ακόμα.

Ακόμα, στις εγκαταστάσεις βρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μαζί με την Γενική Γραμματέα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ και πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού Σταυρούλα Αντωνάκου και άλλοι.

Από πλευράς αθλητών στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κολυμβητές του Ολυμπιακού, Κέλυ Αραούζου, Αφροδίτη Γιαρένη, ο Αντώνης Φωκαϊδης και ο Απόστολος Χρήστου, η προπονήτρια του τμήματος Ταε Κβο Ντο των «ερυθρολεύκων» Βίκυ Γραμματικοπούλου, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μαζί με την συμπαίκτριά της Αλεξάνδρα Ασημάκη και ο παραολυμπιονίκης του μπότζια Γρηγόρης Πολυχρονίδης μαζί με τη σύζυγό του και συναθλήτρια του Κατερίνα Πατρώνη, ενώ από πλευράς «θεάματος» στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκε η Νόνη Δούνια.

Πάρτε μια γεύση από τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του RED SWIM ACADEMY: