ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ: Το Πανεπιστήμιο Πειραιά κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς συγχαίρει για την προσπάθειά τους όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και στέκεται δίπλα τους στο επόμενο κρίσιμο βήμα της οριστικοποίησης και υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Μέχρι τις 14 Ιουλίου, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων, το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα εξυπηρετεί τους/τις μαθητές/τριες που επιθυμούν να πληροφορηθούν για τα Τμήματα, τις Σχολές και γενικότερα τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το Γραφείο Διασύνδεσης, που λειτουργεί με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθ. Νικόλαο Γεωργόπουλο, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς,  διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα συμβουλευτικής σπουδών και σταδιοδρομίας θα ενημερώνει τους/τις μαθητές/τριες, τους γονείς και εκπαιδευτικούς που επιθυμούν, αναφορικά με το περιεχόμενο σπουδών στα επιστημονικά πεδία που θεραπεύει το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, τα επαγγελματικά δικαιώματα, την απορρόφηση στην αγορά εργασίας και ό,τι άλλο μπορεί να υποστηρίξει τη διαδικασία επιλογής σπουδών των μαθητών/τριών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης (Ζέας 80-82, Πειραιάς, τηλ. 2104142534, [email protected]) καθημερινά 09.00 – 17.00.