Ο ΟΛΠ έκοψε τη μηδαμινή διαφήμιση με άνωθεν εντολές!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτο κι όμως ελληνικό!

Δίχως ίχνος αξιοκρατίας και εντελώς προκλητικά εξακολουθεί να μοιράζεται η διαφημιστική πίτα του ΟΛΠ.

Οι διαδικτυακοί χρήστες θα δουν διαφημίσεις του ΟΛΠ σε sites τα οποία στην κυριολεξία δεν υπάρχουν στον χάρτη!

Την ίδια ώρα, που τα 2.000-3.000 ευρώ ετήσιας διαφημιστικής καταχώρησης του ΟΛΠ στο Piraeuspress.gr, κόβονται, προφανώς για άλλους λόγους...

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Piraeuspress.gr συγκαταλέγεται μεταξύ των 30 κορυφαίων ενημερωτικών ιστοσελίδων της χώρας (βάσει στατιστικών της Google αλλά και της κατάταξης Alexa), έχει βραβευτεί αρκετές φορές τόσο στα Digital Media Awards όσο και στα Regional Media Awards και σαφώς είναι το μεγαλύτερο (με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο) ενημερωτικό site για τον ευρύτερο Πειραιά και τα Νησιά του Αργοσαρωνικού.

Αλήθεια, θα θέλαμε να γνωρίζουμε με ποια κριτήρια, οι αρμόδιοι του ΟΛΠ μοιράζουν το διαφημιστικό budget και τους προκαλούμε να βγάλουν στη δημοσιότητα τις διαφημιστικές δαπάνες του ΟΛΠ!

Εκτός, αν υπάρχουν συγκεκριμένες εντολές για ''κόψιμο'' συγκεκριμένων ενημερωτικών ιστοσελίδων, οι οποίες και ασκούν κριτική, βάσει ρεπορτάζ, στη Διοίκηση του ΟΛΠ και της COSCO!

Το θέμα έχει πολλές προεκτάσεις - και πολιτικές - για αυτό και θα επανέλθουμε!

Άλλωστε, το Piraeuspress.gr άνοιξε πρώτο την υπόθεση COSCO-πολιτική διαπλοκή στον Πειραιά, με αποκαλύψεις που προκάλεσαν πανικό σε ορισμένους πολιτικούς και υψηλόβαθμα στελέχη του Κινεζικού Κολοσσού!

ΥΓ: Επειδή όμως δεν είμαστε βέβαιοι ότι εκείνα τα ρεπορτάζ έφτασαν στην κινεζική ηγεσία της COSCO, αυτή τη φορά θα φροντίσουμε να φτάσουν, μαζί με όλα τα απαραίτητα στοιχεία!