Πανηγυρίζει η Αγία Τριάδα στον Πειραιά





Με  λαμπρότητα  θα  τιμηθεί και φέτος στον Πειραιά, η εορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος. Στον  Καθεδρικό  Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν ως εξής:

Σήμερα Σάββατο (30/05), στις 18:00 θα ψαλεί ο εσπερινός της Πεντηκοστής.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής (31/05) το πρωί θα  τελεσθούν  Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ο Εσπερινός  της  Γονυκλισίας. Στις 19:30  θα ψαλεί  Μέγας πανηγυρικός  Εσπερινός  επί τη εορτή του Αγίου Πνεύματος.

Την Δευτέρα (01/06) – ημέρα κατά την οποία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Aγίας Τριάδος- το πρωί θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί Θεία Λειτουργία. Στις 18:30 θα ψαλούν Μεθέορτος  Εσπερινός και η Παράκληση  στην Παναγία Τριάδα.

Στις ιερές Ακολουθίες της Κυριακής (πρωί- απόγευμα) και της Δευτέρας (πρωί), θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.