Διακοπή ρεύματος εν μέσω καύσωνα: Αγανάκτηση σε όλο τον Πειραιά για ΔΕΗ & ΔΕΔΔΗΕ και χάος στους δρόμους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν και χθες το βράδυ χιλιάδες νοικοκυριά στον ευρύτερο Πειραιά, όταν εν μέσω καύσωνα - σημειώνεται ότι στις 21:00 της Τρίτης 16 Ιουλίου είχε εξωτερική θερμοκρασία 36-37 βαθμούς Κελσίου - ένα νέο ξαφνικό μπλακ άουτ της ΔΕΗ, βρέθηκαν χωρίς κλιματισμό!

Εκατοντάδες είναι τα σχόλια διαμαρτυρίας των καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας στο διαδίκτυο, όχι μόνο γιατί έμειναν χωρίς κλιματιστικό, αλλά και για βλάβες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που δεν αποζημιώνονται!

Μάλιστα, υπάρχουν και αναφορές για ασθενείς που λαμβάνουν οξυγόνο μέσω συσκευών που ηλεκτροδοτούνται, οι οποίοι ενδεχομένως να αντιμετώπισαν πρόβλημα.

Ενώ πανικός επικράτησε και σε κεντρικούς δρόμους του Πειραιά όπως το Λιμάνι ή η λεωφόρος Θηβών, όπου οι φωτεινοί σηματοδότες τέθηκαν εκτός λειτουργίας!

Η διακοπή ρεύματος σε κάποιες γειτονιές άγγιξε και τη μία ώρα!

Παλιά Κοκκινιά, Ταμπούρια, Κερατσίνι, Δραπετσώνα και άλλες γειτονιές του Πειραιά, έζησαν και χθες την ίδια ταλαιπωρία και η απορία όλων είναι, το πώς γίνεται η ΔΕΗ ή ο ΔΕΔΔΗΕ να μην προβαίνουν σε έκδοση δελτίου τύπου προκειμένου να ενημερώσουν τους πελάτες τους σχετικά με το πρόβλημα που προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση, την ίδια ώρα που η ΔΕΗ σπαταλά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε διαφημιστικές καμπάνιες στα ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Διακοπή ρεύματος στον Πειραιά