ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ: Ο Κυριάκος Καλογεράκος έκοψε την βασιλόπιτα στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρουσία του Διοικητή Γιώργου Ζαΐμη και του Αν. Διοικητή Γεράσιμου Γιαννιώτη, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα ο Διευθυντής της Μονάδας Μαστού του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά "Μεταξά" Δρ. Κυριάκος Καλογεράκος.

Η πρότυπη μονάδα μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά, οργάνωσε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, με πλήθος προσκεκλημένων-συνεργατών από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο, προκειμένου να κόψουν όλοι μαζί την παραδοσιακή βασιλόπιτα!

Ως οικοδεσπότης, ο Διευθυντής της Μονάδας Μαστού Δρ. Κυριάκος Καλογεράκος, έκοψε την βασιλόπιτα... με το φλουρί να καταλήγει στην μονάδα μαστού!

Το δώρο, ένα εξαιρετικό γούρι της Swarovski , παρέλαβε για λογαριασμό της Μονάδας Μαστού, η επί πολλά έτη Προϊσταμένη της μονάδας.

Το παρών πέραν της Διοίκησης του Νοσοκομείου, έδωσαν ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό από τη μονάδα μαστού, το χειρουργείο, το αναισθησιολογικό, όπως επίσης και η οικογένεια του Κυριάκου Καλογεράκου (του οποίου και τα δυο παιδιά πρέπει να τονίσουμε ότι σπουδάζουν στην Ιατρική Αθηνών).

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και συνοδευόταν από εξαιρετικό φαγητό και ζωντανή μουσική, ενώ το Piraeuspress.gr ήταν εκεί, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές φωτογραφίες, τις οποίες σας παρουσιάζουμε παρακάτω: