Ποδοσφαιριστής με κοκαΐνη στον Πειραιά: «Ζαλίζουν» τα λεφτά που έπαιρνε από το καρτέλ του Εκουαδόρ για τα δρομολόγια του θανάτου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον 41 ετών επικεφαλής του τρίου που συνελήφθη μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που άδειαζαν τα κοντέινερ με τα 67 κιλά καθαρής κοκαΐνης αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Και οι λεπτομέρειες που έρχονται καθημερινά στην δημοσιότητα σοκάρουν…

Σύμφωνα με το Lawandorder.gr, το καρτέλ του Εκουαδόρ σταμάτησε οδηγό νταλίκας κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, που μετέφερε -εν αγνοία του- κοντέινερ με 10 κιλά κοκαΐνης μέσα στα ψυκτικά του προκειμένου να κάνει μία… στάση με αμοιβή 20.000 ευρώ!

Ο οδηγός, φοβούμενος τις συνέπειες σε μια τέτοια εμπλοκή, αρνήθηκε, τότε το καρτέλ βρήκε τον 41χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, που είχε πρόσβαση στο λιμάνι, δίνοντας του αμοιβή για κάθε φορτίο που θα φτάνει στην Ελλάδα, περισσότερα από 100.000 ευρώ!

Ο ποδοσφαιριστής και το… στόρι με την κοκαΐνη
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών θεωρούν ότι δεν ήταν η «πρώτη» φορά που ο… μπαλαδόρος αξιοποιούσε τις… πάσες του καρτέλ, καθώς τον πρόδιδε η μεγάλη ζωή, τα ταξίδια, οι αγορές αλλά και οι δωρεές εμφανίσεων στην ομάδα που είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα!

Το καρτέλ πάντα επιχειρούσε να στρατολογήσει άτομα που σχετίζονται με δραστηριότητες μέσα και κοντά στο λιμάνι προκειμένου να μπορεί να βγάζει τις ποσότητες κοκαΐνης μέσα από ψυκτικά ή τα τοιχώματα των κοντέινερ. Πριν αρκετούς μήνες σε περιοχή του Πειραιά, κάποια άτομα, συνεργάτες του καρτέλ, πιθανόν στο στάδιο διακίνησης της κοκαΐνης, σταμάτησαν νταλίκα που λίγα λεπτά πριν είχε φορτώσει εμπορευματοκιβώτιο από το λιμάνι και κατευθυνόταν προς την επιχείρηση παράδοσής του. Του πρότειναν αμοιβή 20.000 ευρώ προκειμένου να πάρουν για… μισή ώρα το κοντέινερ και να του το επιστρέψουν.

Εκείνος αρνήθηκε και στη συνέχεια ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, τα στελέχη της οποίας είχαν στο ψυκτικό μηχάνημα 10 κιλά κοκαΐνης. Λίγο αργότερα το καρτέλ φαίνεται να βρήκε «πρόθυμο» να συνεργαστεί στις… στάσεις των κοντέινερ, τον πρώην ποδοσφαιριστή. Ο 41χρονος, υποστηρίζει:

«Η μόνη ποσότητα κοκαΐνης που αναγνωρίζω είναι τα 285 γραμμάρια. Ήταν για προσωπική μου χρήση». Αρνείται κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση μεταφοράς 67 κιλών κοκαΐνης από το Εκουαδόρ στον Πειραιά, που εντοπίστηκαν μέσα σε κοντέινερ που μετέφερε γαρίδες, και όταν ρωτήθηκε για το φορτίο, φέρεται να είπε: «Δεν γνωρίζω για ποιο πράγμα μιλάτε, δεν έχω καμία σχέση με την μεταφορά της κοκαΐνης». Την ίδια στάση φέρεται να κρατούν και οι άλλοι δυο άνδρες που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Αυτός είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής που συνελήφθη με 60 κιλά κοκαΐνη!