Αποκλειστικό: Έρχεται επέκταση του ΤΡΑΜ στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόκειται για μια πληροφορία που ψυθιρίζεται εδώ και χρόνια στον Πειραιά, από τότε που ξεκίνησαν τα έργα του ΤΡΑΜ στο μεγάλο λιμάνι.

Η πληροφορία αυτή όμως φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα, καθώς όπως όλα δείχνουν, σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα έργα επέκτασης του ΤΡΑΜ στον ευρύτερο Πειραιά!

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα απαιτηθούν καθώς για τη νέα ταλαιπωρία που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι και οι α εργαζόμενοι του Πειραιά και των όμορων δήμων.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο Πειραιάς έχει επιβαρύνει σημαντικά σε ότι αφορά το κυκλοφοριακό τα τελευταία χρόνια, καθώς μια σειρά έργων, προκάλεσε σοβαρές «παρενέργειες» στην καθημερινότητα των πολιτών.

Πρόβλημα που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο λόγων των παρατάσεων που λαμβάνουν τα δημόσια έργα και οι οποίες μεταφράζονται σε μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια πέρα από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Για ένα έργο όπως το ΤΡΑΜ, το οποίο η αλήθεια είναι ότι περιφέρεται άδειο στον Πειραιά και με δεδομένη την έλευση του ΜΕΤΡΟ σε λίγους μήνες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο, ενόψει μάλιστα και των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την άποψη ότι είναι σαφώς προτιμότερο αντί της επέκτασης του ΤΡΑΜ, θα προγραμματιστεί επέκταση του ΜΕΤΡΟ στον ευρύτερο Πειραιά.