«Δυνατή» τριάδα στον Πειραιά με Μασούτη, Βουτσινά και Αγνιάδη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια επίσκεψη του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και γνωστού Επιχειρηματία Γιάννη Μασούτη, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη!

Στο μεγάλο λιμάνι βρέθηκε ο Γιάννης Μασούτης, συνοδευόμενος από τον Νέστορα του Επιμελητηριακού Θεσμού, Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕΕ και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη.

Και αυτή τη φορά ο λόγος της επίσκεψης δεν ήταν κάποια θεσμική επίσκεψη, αλλά μια χαλαρή βόλτα στον καλό τους φίλο και στενό συνεργάτη στην ΚΕΕΕ, Γιάννη Βουτσινά, Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Οικονομικού Επόπτη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PP, οι δυο άνδρες επισκέφτηκαν τον κ. Βουτσινά στο Λογιστικό γραφείο που διατηρεί στον Πειραιά, ενώ σε βόλτα τους στο κέντρο της πόλης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς επιχειρηματίες από διάφορους χώρους όπως η εστίαση, το εμπόριο και η διασκέδαση.

Η συνέχεια ήταν «θαλασσινή, μιας και η επιλογή για το μεσημεριανό φαγητό δε θα μπορούσε παρά να ήταν δίπλα στο κύμα!

Η συζήτηση μεταξύ των 3 ανδρών στο τραπέζι ήταν χαλαρή, σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, με άρωμα επικαιρότητας και όχι μόνο!

Πάντως φαίνεται ότι ο Προέδρος του ΕΕΠ Γιάννης Βουτσινάς έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την επιχειρηματική ελίτ του τόπου, οι εκπρόσωποι της οποίας τον εκτιμούν ως φίλο και τον εμπιστεύονται ως συνεργάτη, αν κρίνουμε από την υψηλή θέση ευθύνης που κατέχει τα τελευταία χρόνια στο ΔΣ της ΚΕΕΕ, αλλά και από το γεγονός ότι δυο δυνατοί «παίχτες» όπως οι κ.κ. Μασούτης και Αγνιάδης, παραμέρισαν για λίγο τις πολλές υποχρεώσεις τους, προκειμένου να τον επισκεφτούν στον Πειραιά!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Βουτσινάς μετά την επίσκεψη Μασούτη - Αγνιάδη στον Πειραιά:

«Γιάννης Μασούτης.
Ένας Μακεδόνας Επιχειρηματίας με 10.000 εργαζόμενους και επιχειρήσεις σήμα κατατεθέν σε κάθε τόπο, σε κάθε γωνιά και σε κάθε νησί της Ελλάδος. Εμπνέει μόνο σεβασμό με την ευγένεια, την ηρεμία και την ταπεινότητα του!

Η έκτακτη επίσκεψη του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιάννη Μασούτη και του πολύπειρου Γενικού Γραμματέα ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, στο λογιστικό μου γραφείο, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη!

Ως Οικονομικός Επόπτης ΚΕΕΕ και στενός συνεργάτης τους, το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν να τους υποδεχθώ και να τους ξεναγήσω στον υπέροχο Πειραιά μας και να γευτούμε στα προσεγμένα μας μαγαζιά εστίασης, όμορφες γεύσεις δίπλα στη θάλασσα!

Ταυτόχρονα είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με επιχειρηματίες της Εστίασης και όχι μόνο, στο μεγάλο Λιμάνι και να ακούσουμε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις τους, που σίγουρα θα φανούν χρήσιμες για την επίλυση πολλών προβλημάτων.

Μεσούσης δύσκολης περιόδου, Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων, Υποβολής Φπα, Διαχείρισης Επιστρεπτέων Προκαταβολών και προγραμμάτων ΕΣΠΑ, η επίσκεψη των φίλων και συνεργατών αποτέλεσε για εμένα ένα διάλειμμα χαλαρωσης, αλλά και μία ευκαιρία για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τον επιχειρηματικό κόσμο!

Που βέβαια είναι πολλά και θέλουν εξειδικευμένους και δυναμικούς χειρισμούς!

Εμείς ως εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και του Επιμελητηριακού Θεσμού έχουμε τη θέληση και τη δύναμη να το πράξουμε!!!»