Πρωτεσίλαος Κωστάζος: Ο Ταξίαρχος του Πειραιά έγραψε ιστορία στην ΕΛΑΣ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ρεκόρ παραμονής του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά κ. Πρωτεσίλαου Κωστάζου στο βαθμό του Ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας στον Πειραιά για 3η συνεχή χρονιά, αποτελεί διαχρονικό ρεκόρ !

Ο άξιος ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, με το έργο που έχει επιτελέσει στον Πειραιά, έχει λάβει την αναγνωρίσει όχι μόνο εντός της Αστυνομίας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας του ευρύτερου Πειραιά.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η παραμονή του στο βαθμό του Ταξίαρχου, για 3η συνεχή χρονιά στον Πειραιά, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της ΕΛΑΣ, αλλά και στην ηγεσία μιας εκ των μεγαλύτερων και κρισιμότερων αστυνομικών διευθύνσεων, αυτή του Πειραιά.

Ενός Πειραιά που βρίσκεται σε μεγάλη τροχιά ανάπτυξης και έχει στραμμένα τα βλέμματα πάνω του όχι μόνο της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς πολιτικής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Πρόκειται για μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή που συνδυάζει τη συνύπαρξη μεγιστάνων της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων, αλλά και φτωχογειτονιές και ανεργία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις καθημερινές προκλήσεις που προκύπτουν στο δύσκολο έργο της ΕΛΑΣ.

Παρόλα αυτά, είναι πανθομολογούμενο, ότι η κατάσταση στον Πειραιά σχετικά με την τήρηση της τάξης, τους τακτικούς ελέγχους στις γειτονιές και την αποφυγή «σημαντικών» γεγονότων  είναι καλύτερη από ποτέ… και αυτό μόνο τυχαίο δε θεωρείται!

Για όλους τους προαναφερόμενους λόγους, όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, κρίθηκε επιτυχώς για ακόμη μια φορά ο Ταξίαρχος του Πειραιά κ. Πρωτεσίλαος Κωστάζος, προκειμένου να συνεχίσει το δύσκολο έργο του σε μια από τις πλέον απαιτητικές περιοχές της χώρας, τον Πειραιά!